Kontakt

Mødelokaler

Heldagsmøde, halvdagsmøde eller salgsmøde.
Vi kan være behjælpelige med alle typer på alle tidspunkter af døgnet. Vi har plads op til 350 deltagere. Samt vi råder over adskillige lokaler med uendelige muligheder.

Halvdagsmøde
Pris 300,- pr. person

Indeholder: Kaffe/the, isvand, snacks, frokost.

Heldagsmøde
Pris 500,- pr. person

Indeholder: Kaffe/the, isvand, frisk frugt, morgenmadstallerken, snacks, frokost, kage.

Vi sammensætter vores mødepakker efter netop dit formål og tilbyder teknisk udstyr, gratis WIFI med højeste sikkerhedsstandarder samt lyse lokaler med plads til op til 350 deltagere.


Skal jeres dag have den lille ekstra ting, som gør at mødet bliver husket, og holdet bliver rystet sammen, er vi behjælpelige med at sammensætte workshops - som klatring, kokkeskole, smagning, dans/yoga eller noget helt andet.

mødelokaler kolding

• Op til 350 besøgende 

• Hyggelige og moderne konferencelokaler

• Fuld rådighed til AV udstyr og wifi  

• Vælg mellem 5 mødelokaler

• Fri mulighed for Parkering

• Skræddersyet mødepakker

Hos Volkerts Fylke tilbyder vi mødelokaler til leje. Vi kan finde det helt rigtige mødelokale for dig, i trekantsområdet, hjertet af Kolding.

Som tilvalg til vores dejlige mødelokaler i trekantsområdet, i Kolding, tæt på motorvejen, kan vi også tilbyde forskellige mødepakker, så du slet ikke skal tænke på noget, udover at afholde dit møde. Vi kan gøre dit møde/arrangement helt uforglemmelig, da vi tilbyder at opsætte workshops - som klatring, kokkeskole, smagning, dans/yoga eller noget helt andet. Alle lokaler er selvfølgelig med AV udstyr og internet.

Hvis du vælger at gøre brug af vores mødelokaler, kan du gøre brug af de mange parkeringspladser, som sagtens kan huse alle dine deltagere.

Vi tilbyder en divers række af mødelokaler som du kan booke. Heriblandt er der fabrikken, som er vores største mødelokale. Her er der plads til 200 siddende gæster ved runde borde, eller 350 gæster ved aflange plankeborde. Det er perfekt for dig som skal holde et arrangement, bryllup, konfirmation, photoshoots, firmafester, julefrokoster, teambuilding, fødselsdage, messer, produktfremvisninger, koncerter eller foredrag!

Bror Johan
Dette lokale er adskilt fra fabrikken via foldedøre. Så det er let at bruge det som et ekstra mødelokale til fabrikken, eller hvis du har et mindre arrangement. Der er plads til 100 mennesker i lokalet alene på stolerække, 50 spisende eller 50 ved stoleopstilling ved plankeborde. Her er der selvfølgelig samme muligheder for AV udstyr, som i fabrikken. Der er selvfølgelig også mulighed for parkering hos dette mødelokale.

Væveriet
Et nyt lækkert mødelokale her i trekantsområdet, Kolding. Dette mødelokale er perfekt til jer som skal afholde møder eller foredrag. Derudover kan lokalet også benyttes som festlokale til mere private arrangementer, da det kan rumme op til 80 gæster.

Spinderiet
Endnu et af vores nye dejlige selskabslokaler. Her tilbyder vi de perfekte rammer til alt fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, eller anden form for spændende fester. Her er der mulighed for brug af lærred og projekter, samtidig er der god akustik og lyd faciliteter. Foran spinderiet er det derudover et super flot loungeområde med bar, som kan bruges i forbindelse med diverse arrangementer. Dette lokale rummer op til 90 gæster.

Kedlen
Stort og rummeligt lokale, med højt til loftet. Kan bruges til fællesspisning, med et professionelt køkken med plads til 36 deltagere i kokkeskole, fordelt på 6 hold. lokalets 350 kvadratmeter gør, at der er rigeligt med plads til alle deltagere. Lokalet er bygget med store vinduespartier, så det giver et industrielt lysindfald. Lokalerne kan derfor bruges til mange forskellige ting - smagninger, produktlanceringer, workshops, undervisning og meget, meget mere.

Vi har altså et stort udvalg af mødelokaler til rådighed i trekantsområdet, Kolding. Så du kan uden tvivl finde noget som passer til dig og din begivenhed! Om det skal være store rummelige mødelokaler, eller lokaler til mindre forsamlinger, med adgang til bar, så har vi det helt rigtige for netop dig. Udover mødelokaler, tilbyder vi andre lokaler, til bla. teambuilding, kokkeskole, workshops, fotoshoots, og lanceringer. Lokalerne kan også lejes. Så book et lokale nu!

Book nu eller kontakt os