Volkerts
eventkalender

Koldings bedste fællesjulefrokost med Livemusik & DJ

Marykicks og DJ Ronnie Veiler sætter gang i dansegulvet
Fredag den 15. december kl. 18.00 - 01.00

Den perfekte julefrokost til den mindre virksomhed eller vennegruppen. Der er plads til 300 glade mennesker, som holder en fantastisk fest med god musik og lækker mad. Man sidder ved 10-mands borde. Hvert selskab har sit eget bord. Alle modtager et kort, der viser hvilke drikkevarer, de har adgang til.

Se julefrokost menu
Læs mere
Læs mindre
Køb Kuvert
15
Dec

Nytårsmenu 2023

Bestil senest 26/12

Udlevering kl. 12.30-14.00 - Vi står klar i baren med bobler
søndag den 31. december kl. 12.30-14.00

Nytårsmenuen skal helst være noget særligt. Vi gør det let for dig at servere en god gastronomisk oplevelse, uden at du skal stå og svede i køkkenet i timevis. Du kan hente maden nedkølet her, og vi vedlægger en udførlig beskrivelse med billeder til den afsluttende tilberedelse. Det er uhyre nemt! 3 retter 550 eller 6 retter 700,- inkl. Jans hjemmelavede kransekage. Menuen er til minimum to kuverter. Det er ikke muligt at lave ændringer i menuen og tage hensyn til diverse allergener.

Se menu
Læs mere
Læs mindre
Køb Kuvert
31
Dec

Bryllupsevent by Volkerts Fylke

Få inspiration til hele dit bryllup

Det er gratis at deltage.
Søndag den 28. januar kl. 11.00-14.00

Søndag d. 28. januar slår vi dørene op, for endnu et bryllupsevent på Volkerts Fylke. Det bliver en dag, hvor du kan finde inspiration til bryllupsfesten og fordybe dig hos vores samarbejdspartnere, der alle står klar til at vise dig de nyeste bryllupstrends, ligesom de er klar med gode tips og idéer. Dørene åbner kl. 11 - 14, hvor du får fri adgang til at besøge alle vores stande suppleret med smagsprøver og musikalske. Vi glæder os til at se jer! Følg med på vores FB begivenhed og mød løbende vores legekammerater, som deltager.

Læs mere
Læs mindre
Se Mere
28
Jan

Foredrag Connie Svendsen

'Det Lille Ekstra'

Spis en lækker tapas inden foredraget og bliv siddende ved dit bord. Dørene åbner kl. 17.30 til spisning kl. 17.45. Dørene og baren åbner for ikke spisende gæster kl. 18.30.
Tirsdag den 6. februar kl. 19.00-20.45

Kom til en glad aften med masser af grin og ikke mindst bid og budskaber til livet og arbejdspladsen. Connie Svendsen brænder for det gode liv, og rejsen dertil. Der vil blive uddelt gaver og spillet banko. Vi er mere på arbejde, end vi er sammen med vores familie. I gennemsnit 39 år plus det løse, helt afhængig af vores alder. Connie kommer ind på vigtigheden af "Det Lille Ekstra", samt hvordan vi kommer af med brok og den usunde kultur. Arbejdsglæden og livsglæden skal tilbage, hvor den hører hjemme.

Læs mere
Læs mindre
Køb Billet
06
Feb

Conrad Molden - ÆØÅ

A very hyggelig comedy tour

En sjov aften i selskab med Conrad Molden
Søndag den 25. februar kl. 20.30

Conrad Molden is back with a super duper dejlig look at the magical world of dansk kultur. He takes aim at everything from delicious flødeboller to Netto, nisse and when things got “too hyggelig” during the nedlukning. Conrad has two children in vugguestue, many Danish friends but is still struggling to lær dansk after nine years in the skandinavisk paradise! “Hyggelicious” is all about wordplay, bringing Britain to Denmark and trying to understand these absolutely mad salt-liquorice-loving-winter-bathing Danes. A night of serious hygge is guaranteed.

Læs mere
Læs mindre
Køb Billet
25
Feb

Bellami & Lune Carlsen

Bellami-drengene Mikkel “Ørva” Håkonsson og Hans Fagt har gendannet Kim Larsens Bellami

Spis en lækker middag inden, og behold dit bord under koncerten.
Fredag den 15. marts kl. 21.00

Tilbage i 1986 bragede Kim Larsens band Bellami i de danske radioer med sange som "Jutlandia" og "Fru Sauterne" fra det meget succesfulde album Forklædt som voksen. Nu er de klar med et opdateret Bellami tilsat Jan ’Lune’ Carlsen - den bedste forsanger, man kan tænke sig til opgaven. De fortolker Kim Larsens fænomenale univers i et fabelagtigt show - troværdigt og originalt, som kun et ægte Bellami kan. Middag kl. 18.30. Langtidsbagt kalvetyksteg med kaffebagte gulerødder, bimi broccoli, glaseret porre og kalvesauce med urter. Dørene og baren åbner kl. 18.00 - for ikke spisende gæster kl. 20.00. Koncert kl. 21.00 - 2 x 50 min.

Læs mere
Læs mindre
Køb Billet
15
Mar

Nightlife Kolding 80s & 90s

UDSOLGT! TAK kolding.

Et brag af en fest!
Lørdag den 23. marts kl. 18.30-02.00 (Kl. 20.30 for ikke spisende gæster)

Vi skruer op for 80'er og 90'er musikken med de bedste Kolding DJ's fra dengang. Vi glæder os til at byde dig og dine velkommen til lyden af disse to fantastiske årtier. Kr. 150 incl. en drink. Start allerede festen kl. 18.30 med en lækker menu: Hovedret family style - 2 slags kød, 2 af årstidens salater, knust kartoffel & skysauce. Kr. 250. Du kan vælge imellem to spise-områder, Felix eller Baxx. Vi GLÆDER os helt vildt! NB!! Ankomst senest kl. 21.00.

Læs mere
Læs mindre
Køb Billet
23
Mar

Fylke Festival '24

Til de hurtige er der penge at spare!

500 early bird billetter til salg TORSDAG den 7. DECEMBER kl 10.00 til KUN 480,- Derefter stiger prisen til 580,-
Fredag den 16. august kl. 16.30-00.00

Vi vender tilbage til AMFISCENEN Kolding, og vi kan love dig en helt særlig oplevelse på tværs af generationer. Vi er så spændte på at kunne præsentere dig for et fedt lineup fyldt med FANTASTISKE musikere. Tag dine venner og familie med. Vi sætter rammerne for en skøn oplevelse indenfor både gastronomi, musik og socialt samvær i Koldings skønneste oase. Kridt danseskoene, vi glæder os til at se dig! PROGRAM: Kl. 16.30, dørene og madboder åbner. Kl. 17.00, DJ spiller sprøde rytmer i spiseområdet. Kl. 19.00, Zar Paulo. Kl. 21.00, Zaveus Kl. 22.45, Faustix. Kl. 00.00, Tak for i aften.

Christian 4 Vej 55, 6000 Kolding
Læs mere
Læs mindre
Køb Billet
16
Aug

Foredrag Steffen Jensen

Spis en lækker tapas inden foredraget og bliv siddende ved dit bord. Dørene åbner kl. 17.30 til spisning kl. 17.45. Dørene og baren åbner for ikke spisende gæster kl. 18.30.
Torsdag den 5. september 2024

Kom og vær med når Steffen Jensen giver os indblik i livet som korrespondent i Mellemøsten. Et foredrag om hvordan det er at dække krige og konflikter samt hvilke konsekvenser det har haft. Steffen Jensen fortæller personligt om Mellemøstens komplicerede sammenhænge og fantastisk fascinerende forhold, og han kommer i dybden med sider af situationen, som nyhederne på TV ikke giver mulighed for. Arrangør ModTil. Lækker Nordisk Tapas med 8 elementer, kr. 300,-

Læs mere
Læs mindre
Køb Billet
05
Sep