På en, endags workshop hos Volkerts Fylke gennemgår vi alle facetter af surdejsbagning. Vi starter kl. 11 og slutter ca. kl. 16 - sluttidspunktet er dog variabelt. Undervejs spiser vi en let tapas sammen, hvor hovedingrediensen naturligvis er det surdejsbrød, som vi sammen bager. Der vil være max 18 deltagere på et hold, så der er rigelig tid og plads til den enkelte. Vi lægger ud med at tale om korn og formaling, efterfulgt af en gennemgang af meltyper, således at I lærer jeres råvarer at kende. Herefter taler vi om autolyse og mix. Sammen laver vi to deje - en på maskine og en i hånden. Efter frokosten starter afbagningen, hvor vi både taler temparatur, og vi øver os i at snitte dejen. Sideløbende med afbagningen, folder vi deje, og taler om fermentering. Vi snakker om, og smager på surdej i forskellige stadier. Til sidst folder vi, og kommer vores brød i kurve. Vi arbejder således med deje på forskellige stadier hele dagen. Nogle er lavet aftenen før, og klar til afbagning
Psykolog Pia Callesen introducerer et helt nyt paradigme indenfor psykologien - Metakognitiv terapi. Metoden giver mere ro, overskud og selvværd og vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel. Pia Callesen præsenterer dig for en alternativ tilgang til at håndtere bekymringer, stress og manglende mentalt overskud.
Jesper Skibby giver med sin sædvanlige charme og karisma et unikt og underholdende indblik i livet som professionel toprytter på godt og ondt. Hør både om tiden, hvor penge og magt virkede til at flyde uendeligt - men også om et gigantiske pres, som til sidst udløste et dopingmisbrug og en stor personlig nedtur. Den sande historie om en dansk cykelstjerne Udover at være en af landets mest populære og vindende cykelryttere gennem tiderne, er Jesper Skibby kendt som den sjove fyr, der altid stod klar med en kæk bemærkning til tv-seere og journalister. De sjove og bramfrie kommentarer er der stadig masser af på denne aften, men Jesper åbner også op for de mere sårbare og dunkle sider af sin historie.
Kom med til en hyggelig aften med en masse god mad, vin og live podcastoptagelse. Aftenen byder på tapas fra vores højt gastronomiske køkken samt smagning af 4 vine udvalgt af vinekspert René Langdahl, som gør sig særligt godt til tapas. Som en del af middagen bliver der optaget et podcast-afsnit af Vin for begyndere, hvor de 4 tapas-vine er omdrejningspunkt og hvor druer, vinområder, terroir, klima, produktionsmetoder og alt derimellem bliver vendt og drejet i et let og muntert sprog, hvor alle kan være med. Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål til vinene undervejs i optagelserne, så alle går hjem og er både gladere og klogere på vinens verden.
Alle de gode gamle hits fra 60’erne og 70’erne er hovedingredienserne, når de tre orkestre, Sixties, Cottonfields og Flashback spiller op til et brag af en fest for det helt modne publikum. Lækker menu: Nakkefilet, flødekartofler & blandet salat. Dørene og baren åbner kl. 16.30. Kl. 17.00 Cottonfields. Kl. 18.30 Maden serveres. Kl. 19.30 Flashback. Kl. 21.00 Sixties. Billetpris inkl. menu 300,-
Efter 19 år sammen i kommentatorboksen var EM i Herrehåndbold i 2022 Bent Nyegaard og Thomas Kristensens sidste turnering som makkerpar. I næsten to årtier har de to herrer været lyden af dansk håndboldhistorie. De startede deres rejse sammen til VM i herrehåndbold i 2003 og har nu, ca. 1000 kampe senere, valgt at gå arbejdsmæssigt hver til sit. -Et unikt indblik i 20 års håndboldhistorie-Et blik bag kulissen ved de store mesterskaber-Et inspirerende foredrag om et 19 år langt venskab baseret på professionalisme og passion.
Når Die Herren inviterer til U2-fest, er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af! Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle, det de gør! Hele tiden opsøge nye banebrydende måder at præsentere U2 ´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren-koncert beriget med en ny musikalsk U2-dimension!
Den perfekte julefrokost til den mindre virksomhed eller vennegruppen. Der er plads til 300 glade mennesker, som holder en fantastisk fest med god musik og lækker mad. Man sidder ved 10-mands borde. Hvert selskab har sit eget bord. Alle modtager et kort, der viser hvilke drikkevarer, de har adgang til.
Se Julefrokost menuDen perfekte julefrokost til den mindre virksomhed eller vennegruppen. Der er plads til 300 glade mennesker, som holder en fantastisk fest med god musik og lækker mad. Man sidder ved 10-mands borde. Hvert selskab har sit eget bord. Alle modtager et kort, der viser hvilke drikkevarer, de har adgang til.
Se julefrokost menu