Volkerts Logo
Om Os

Teamet bag
Volkerts Fylke

Ingen begrænsninger

Jimi Kristensen
Salg og Marketing

Sælgeren og iværksætteren, som ikke kender til begrænsninger. Du kan få det næsten, som du vil have det. Samtidig kan Jimi få tingene til at ske. Han ser alt, hvad der sker af nye tendenser....Og så har han en fantastisk og professionel tilgang til alt, hvad han laver.

Ideen til virkelighed

Rasmus Vemmelund
Køkkenchef og Praktisk gris

Køkkenchefen med de mange kasketter. Rasmus er ikke bare kokken, som laver det mest fantastiske og velsmagende mad, med de bedste råvarer. Alt hvad han sætter hænderne i spiller max. Han er også manden, som har hænderne skruet rigtigt på, og ikke er bleg for at være håndværkeren, hvis noget skal fixes eller repareres.... Og får han en idé, går der ikke lang tid, før den er gjort til virkelighed.

Perfektionist på alle områder

Sisse Hansen
De små detaljer

Sisse er vores ordensmenneske og perfektionist, som ikke lader tilfældigheder gå hendes næse forbi. Hun retter den mindste kommafejl, har styr på papirerne og gør det sidste for, at vores rammer er super hyggelige, ser godt ud og har sjæl....Og så holder hun de to idérige herrer lidt nede på jorden..:)

Historien om
Volkerts Fabrikker

FRA ULDSPINDERI OG KLÆDEFABRIK TIL MODERNE VENUE

​I 1877 købte brødrene Johan og Ditlev Volkert det nedslidte uldspinderi på Rendebanen. Pga. pladsmangel flyttede Fabrikken i 1899 ud til den dengang afsidesliggende mark ved Agtrupvej.

Her på adressen, Dalbygade 40, har både 2. og 3. Volkert generationer gennem årene arbejdet hårdt med at væve og spinde uld... og under 1. og 2. Verdenskrig blev der tjent penge på at lave uldtæpper. Erik Volkert, 3. generation, havde Fabrikken indtil 1953, hvorefter den fik nye ejere. Fabrikken lukkede endeligt i 1991.

Moderne Venue

Fabrikken, NU med plads til 350 siddende gæster, er dette ikke bare et af Koldings smukkeste, men også største lokaler. Lokalet har en fantastisk akustik, så selvom der er mange mennesker er miljøet behageligt.

Fabrikken er et multirum, som hurtigt kan omstilles efter jeres behov. Vi kan tilbyde alt i AV-udstyr, scene samt mulighed for alle typer bordopstillinger samt loungeområder. Vores store bar kan håndtere mange mennesker med cocktails, kaffe osv. ​Et lokale med ubegrænsede muligheder.

Vi råder over 2 mindre lokaler - Bror Ditlev og Bror Johan med hver plads til ca. 50 personer. Lokalerne er holdt i samme stil som Fabrikken og kan nemt bruges til den mindre fest eller til møder.

Vores
Legekammerater

Her finder du vores samarbejdspartnere, som med hver deres produkt eller kompetencer er med til at gøre Volkerts fylke til en endnu mere fantastisk venue på alle områder!