Volkerts Logo
Om Os

Teamet bag
Volkerts Fylke

JIMI

Jimi er sælgeren og iværksætteren, som ikke kender til begrænsninger. Du kan få det næsten, som du vil have det. Samtidig kan Jimi få tingene til at ske. Han ser alt, hvad der sker af nye tendenser....Og så har han en fantastisk og professionel tilgang til alt, hvad han laver.

SISSE

Sisse er vores ordensmenneske og perfektionist, som ikke lader tilfældigheder gå hendes næse forbi. Hun retter den mindste kommafejl, har styr på papirerne og gør det sidste for, at vores rammer er super hyggelige og ser godt ud.

JAN SEJER

Jan er vores erfarne og meget dedikerede køkkenchef. Han følger den sidste tallerken til gæsten, som skal være helt perfekt, med de helt rigtige råvarer. Jan har et flot cv. Tidligere køkkenchef på Tyrstrup og Bredal Kro, kok på Hindsgavl Slot og AOC* samt mange års erfaring som dommer på kokkeskolen og Kokkenes talent.

LOUISE

Louise er vores sprudlende salgskoordinator, som har styr på detaljerne til dit arrangement. Hun er den altid glade stemme, du møder i telefonen og på kontoret.

EMILIE

Emilie, vores dygtige eventkoordinator er født og opvokset på Tåsinge/Svendborg. Uddannet i Hospitality mangement - 11 års erfaring i restaurationsbranchen, både i køkkenet, som tjener og som planlægger af events. Hun har en forkærlighed for gastronomi, vinens verden og glade gæster.

MAJA & SHANNIE

Maja og Shannie, vores to søde og dygtige tjenere, som servicerer og hjælper vores gæster med et smil. De har styr på alt klargøring, at der er fyldt op og alt står snorlige i baren og på depoterne...og at der er pænt ryddet op i hele huset.

MARIA

Maria, vores meget dygtige kok er altid smilende og positiv, enormt imødekommende og ikke bange for at give den en ekstra skalle. Maria er bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management og udlært kok fra Den Gamle Grænsekro, hvor hun har været i 5 år.

CHRISTIAN

Christian er vores søde og dygtige kokkeelev, som brænder for at lave mad. Han er altid hjælpsom og omstillingsparat, og så har han en gejst for at lære og blive endnu dygtigere til sit fag.

SABINA

Sabina er vores skønne kvinde fra Bosnien, som sørger for, at alt er rent og pænt i hver en krog…og at vasketøjet ligger på den rette hylde.

TROELS

Troels er vores syngende altmuligmand, som rydder op, hænger op, kører rundt og henter, kører stole, maler, fejer, sliber og meget meget mere. Han er en rigtig guttermand.

MARTIN S

Martin, vores eventkok, har en solid baggrund i det pænere danske og franske køkken med mange inspirationer fra resten af verden og et stort fokus på få, men velsmagende råvarer. En del af sin fritid bruger han på events i naturen, bålmad og formidling på Ribe Vikingecenter og i det store vikinge-reenactment miljø. Han nyder at lære fra sig.Han er den perfekte kok til vores kokkeskole, bålkøkken og events ud af huset.

MARTIN B

Martin, vores souschef, en erfaren herre, en fantastisk dygtig kok, meget pligtopfyldende og grundig i sit arbejde. Opvokset i Gråsten, men siden 2000 har han været kok i Kolding. Bla. på Koldinghus under Hotel Kolding Fjord og hos Bech Menu & Event, hvor han har været i mange år.Med hans rolige og gemytlige væsen er han den perfekte souschef.

SARA

Sara er uddannet kok i Aalborg i 2019, og derefter har hun været konditorelev hos Mark Hermann Chocolate. Hun er kreativ, pligtopfyldende og perfektionistisk, og så spreder hun smil i køkkenet.

Vores unge mennesker…reservetjenere og opvaskere, I er uundværlige!

Historien om
Volkerts Fabrikker

FRA ULDSPINDERI OG KLÆDEFABRIK TIL MODERNE VENUE

​I 1877 købte brødrene Johan og Ditlev Volkert det nedslidte uldspinderi på Rendebanen. Pga. pladsmangel flyttede Fabrikken i 1899 ud til den dengang afsidesliggende mark ved Agtrupvej.

Her på adressen, Dalbygade 40, har både 2. og 3. Volkert generationer gennem årene arbejdet hårdt med at væve og spinde uld... og under 1. og 2. Verdenskrig blev der tjent penge på at lave uldtæpper. Erik, Henrik og Gunnar Volkert, 3. generation, havde Fabrikken indtil 1953, hvorefter den fik nye ejere. Fabrikken lukkede endeligt i 1991.

Moderne Venue

Fabrikken med plads til 350 siddende gæster, er dette ikke bare et af Koldings smukkeste, men også største lokaler. Lokalet har en fantastisk akustik, så selvom der er mange mennesker er miljøet behageligt.

Fabrikken er et multirum, som hurtigt kan omstilles efter jeres behov. Vi kan tilbyde alt i AV-udstyr, scene samt mulighed for alle typer bordopstillinger samt loungeområder. Vores store bar kan håndtere mange mennesker med cocktails, kaffe osv. ​Et lokale med ubegrænsede muligheder.

Vi råder over 2 mindre lokaler - Spinderiet og Bror Johan med hver plads til ca. 50-70 personer. Lokalerne er holdt i samme stil som Fabrikken og kan nemt bruges til den mindre fest eller til møder.