Volkerts Logo
Om Os

Teamet bag
Volkerts Fylke

RASMUS

Rasmus er manden med de mange kasketter og hænderne skruet rigtigt på. Alt hvad han sætter hænderne i spiller max. Han er overalt - i køkkenet, på gulvet, bag skærmen, i færd med at skrue og hamre, hvis noget skal fikses eller repareres, og får han en god idé, går der ikke lang tid, før den er gjort til virkelighed.

KAREN

Karen er vores super dygtige køkkenchef. Hun laver den mest fantastiske og velsmagende mad af de bedste råvarer. Økologi, madspild og bæredygtighed sætter hun højt…og så har hun så meget styr på sit køkken, som altid er top rengjort, og alt står flot på sin plads.

JIMI

Jimi er sælgeren og iværksætteren, som ikke kender til begrænsninger. Du kan få det næsten, som du vil have det. Samtidig kan Jimi få tingene til at ske. Han ser alt, hvad der sker af nye tendenser....Og så har han en fantastisk og professionel tilgang til alt, hvad han laver.

SISSE

Sisse er vores ordensmenneske og perfektionist, som ikke lader tilfældigheder gå hendes næse forbi. Hun retter den mindste kommafejl, har styr på papirerne og gør det sidste for, at vores rammer er super hyggelige og ser godt ud.

JESPER

Jesper er vores sprudlende, dygtige tjener, som altid servicerer og hjælper vores gæster med hans fantastiske humør og gode energi. Han har styr på borddækning, mad og vin… og så er han et fantastisk forbillede for vores unge reservetjenere.

LOUISE

Louise er vores sprudlende salgskoordinator, som har styr på detaljerne til dit arrangement. Hun er den altid glade stemme, du møder i telefonen og på kontoret.

KENNY

Kenny har stået i lære på MeMu i Vejle og her hos os. Han har fået sit svendebrev, og er nu en del af vores dygtige kokketeam. Kenny er fantastisk til sit arbejde, altid hjælpsom og den mest smilende person. Han har altid ja-hatten på..:)

SKIPPER

Skipper er vores fantastiske og meget dygtige kok. Altid utrolig hjælpsom, glad og i godt humør…og så kan han bare sit håndværk til UG.

MARCIN, CHRISTIAN, NANNA & SIGNE

Marcin, Christian og Nanna er vores tre skønne og dygtige kokkeelever, som alle brænder for at lave mad. Signe er vores seje og altid smilende tjenerelev. De er altid hjælpsomme og omstillingsparate, og så har de en gejst for at lære og blive endnu dygtigere til deres fag.

SABINA

Sabina er vores skønne kvinde fra Bosnien, som sørger for, at alt er rent og pænt i hver en krog…og at vasketøjet ligger på den rette hylde.

TROELS

Troels er vores syngende altmuligmand, som rydder op, hænger op, kører rundt og henter, kører stole, maler, fejer, sliber og meget meget mere. Han er en rigtig guttermand.

HELLE

Helle møder du, når du  træder ind på vores cafe på Trapholt Museum. Hun er vores daglige leder på Gustav Lind Trapholt, enormt serviceminded, altid smilende, imødekommende og har stor erfaring med at servicere spisende gæster. En dygtig, sød og hårdtarbejdende kvinde.

Vores unge mennesker…reservetjenere og opvaskere, I er uundværlige!

Historien om
Volkerts Fabrikker

FRA ULDSPINDERI OG KLÆDEFABRIK TIL MODERNE VENUE

​I 1877 købte brødrene Johan og Ditlev Volkert det nedslidte uldspinderi på Rendebanen. Pga. pladsmangel flyttede Fabrikken i 1899 ud til den dengang afsidesliggende mark ved Agtrupvej.

Her på adressen, Dalbygade 40, har både 2. og 3. Volkert generationer gennem årene arbejdet hårdt med at væve og spinde uld... og under 1. og 2. Verdenskrig blev der tjent penge på at lave uldtæpper. Erik, Henrik og Gunnar Volkert, 3. generation, havde Fabrikken indtil 1953, hvorefter den fik nye ejere. Fabrikken lukkede endeligt i 1991.

Moderne Venue

Fabrikken med plads til 350 siddende gæster, er dette ikke bare et af Koldings smukkeste, men også største lokaler. Lokalet har en fantastisk akustik, så selvom der er mange mennesker er miljøet behageligt.

Fabrikken er et multirum, som hurtigt kan omstilles efter jeres behov. Vi kan tilbyde alt i AV-udstyr, scene samt mulighed for alle typer bordopstillinger samt loungeområder. Vores store bar kan håndtere mange mennesker med cocktails, kaffe osv. ​Et lokale med ubegrænsede muligheder.

Vi råder over 2 mindre lokaler - Spinderiet og Bror Johan med hver plads til ca. 50-70 personer. Lokalerne er holdt i samme stil som Fabrikken og kan nemt bruges til den mindre fest eller til møder.

Vores
Legekammerater

Her finder du vores samarbejdspartnere, som med hver deres produkt eller kompetencer er med til at gøre Volkerts fylke til en endnu mere fantastisk venue på alle områder!