Volkerts Logo
Om Os

Moderne Venue

Hos Volkerts Fylke tror vi på, at det både er de ydre rammer, som skaber et succesfuldt arrangement, men også tryghed og et godt samarbejde mellem gæst og vært
er en ligeså vigtig faktor.


Fabrikken med plads til 350 siddende gæster, er dette ikke bare et af Koldings smukkeste, men også største lokaler.
Fabrikken er et multirum, som hurtigt kan omstilles efter jeres behov. Vi kan tilbyde alt i AV-udstyr, scene samt mulighed for alle typer bordopstillinger og loungeområder. Vores store bar kan håndtere mange mennesker - et lokale med ubegrænsede muligheder.

I forbindelse med Fabrikken ligger Bror Johan med plads op til 70 personer. Lokalet er holdt i samme stil som Fabrikken og kan nemt bruges til den mindre fest eller til møder.

Kedlen er vores fleksible og industrielle lokale, som er perfekt til bl.a. teambuilding, kokkeskole, workshops, fotoshoots, lanceringer eller til festlige lejligheder.

Spinderiet, med plads op til 90 gæster er vores nye smukke selskabslokale. Lokalet byder på hyggelige og perfekte rammer til alt fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, eller andre spændende fester efter jeres valg. Spinderiet byder derudover på alt i AV-udstyr.

Væveriet er perfekt til jer, som skal afholde konferencer, møder eller foredrag. Væveriet har ligeledes alt i AV-udstyr, og kan også benyttes som festlokale til private arrangementer. Lokalet kan rumme op til 80 gæster.

Foran Spinderiet og Væveriet er der et flot loungeområde med bar, som kan bruges i forbindelse med arrangementerne.

Teamet bag
Volkerts Fylke

JIMI

Jimi er sælgeren og iværksætteren, som ikke kender til begrænsninger. Du kan få det næsten, som du vil have det. Samtidig kan Jimi få tingene til at ske. Han ser alt, hvad der sker af nye tendenser....Og så har han en fantastisk og professionel tilgang til alt, hvad han laver.

SISSE

Sisse er vores ordensmenneske og perfektionist, som ikke lader tilfældigheder gå hendes næse forbi. Hun retter den mindste kommafejl, har styr på papirerne og gør det sidste for, at vores rammer er super hyggelige og ser godt ud.

JAN SEJER

Jan er vores erfarne og meget dedikerede gastronomiske chef. Han følger den sidste tallerken til gæsten, som skal være helt perfekt, med de helt rigtige råvarer. Jan har et flot cv. Tidligere køkkenchef på Tyrstrup og Bredal Kro, kok på Hindsgavl Slot og AOC* samt mange års erfaring som dommer på kokkeskolen og Kokkenes talent.

LOUISE

Louise er vores sprudlende salgskoordinator, som har styr på detaljerne til dit arrangement. Hun er den altid glade stemme, du møder i telefonen og på kontoret.

MALENE

Malene er barselsvikar for Louise, så det er Malene du møder i telefonen og på kontoret den kommende tid. Hun er klar med sit søde og smilende væsen til at hjælpe med din fest fra start til slut.

SHANNIE

Shannie, vores søde, energiske, sjove og dygtige tjener, som servicerer og hjælper vores gæster med et smil og et glimt i øjet. Hun har styr på alt klargøring, at der er fyldt op og alt står snorlige i baren og på depoterne...og at der er pænt ryddet op i hele huset.

MARIA

Maria, vores meget dygtige kok er altid smilende og positiv, enormt imødekommende og ikke bange for at give den en ekstra skalle. Maria er bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management og udlært kok fra Den Gamle Grænsekro, hvor hun har været i 5 år.

CHRISTIAN

Christian er vores søde og dygtige kokkeelev, som brænder for at lave mad. Han er altid hjælpsom og omstillingsparat, og så har han en gejst for at lære og blive endnu dygtigere til sit fag.

SABINA

Sabina er vores skønne kvinde fra Bosnien, som sørger for, at alt er rent og pænt hver en krog…og at vasketøjet ligger på den rette hylde.

TROELS

Troels er vores syngende altmuligmand, som rydder op, hænger op, kører rundt og henter, kører stole, maler, fejer, sliber og meget meget mere. Han er en rigtig guttermand.

LASSE

Lasse er vores altid rolige køkken souschef med det store overblik. Udover hans fantastiske madlavning og behagelige måde at være på, har han styr på kokkenes vagter…og så er han altid med på en hyggelig kop kaffe på kontoret.
”Som kok går jeg meget op i, at tingene bliver lavet ordenligt i forhold til smag & tekstur. Grundighed er for mig super vigtigt!”

ANNE

Anne er vores gæve vestjyde og altid smilende og imødekommende. En hårdtarbejdende kokkeelev, som altid er klar med en hjælpende hånd, og som går til kokkearbejdet med masser er energi og kreativitet. Hun elsker at blive bedre til alt, hvad hun laver.

CECILIE

Cecilie er vores altid smilende kokkeelev. Hun er meget dedikeret i sit arbejde i køkkenet...og vild med at bage. Cecilie glæder sig hver dag til at lære nyt, så hun kan blive en rigtig dygtig kok.

BIRGITTE

Birgitte er vores super søde og dygtige kundeansvarlige og vært for alle vores erhvervskunder. Hun er energisk, tager initiativ og på sin ligefremme måde får hun ting til at ske og får alle detaljer med. Hun er også vores HR ansvarlige, hvor hun er mester i at tage initiativer omkring teamudvikling.

PETER

Peter, vores altid storsmilende kok, som altid er klar med en god/dårlig joke eller en sjov bemærkning. Han er uddannet fra Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld i 2018. Og har været der ialt 7 år. Peter er meget dedikeret til madlavning, og så går man altså ikke fejl af hans gode thai-retter, som vi ofte nyder til p-mad.

HELLE

Helle, vores erfarne og energiske tjener. Meget dygtig, altid smilende, imødekommende og hjælpsom. Og så er hun et kæmpe forbillede, som viser vejen for vores unge tjenere.

NATALIA

Natalia vores sprudlende og altid smilende opvasker. Humøret er altid højt imellem potter og pander, som kommer til at skinne i Natalias hænder. Hun er altid klar med en hjælpende hånd overalt i huset.

RESERVETJENERE

Vi har en masse kvikke og energiske unge mennesker, som gør et kæmpe arbejde, lige fra at servicere vores gæster ved bordene og bag baren til klargøring, oprydning og være med til vores arrangementer ud af huset.

Vores unge mennesker…reservetjenere og opvaskere, I er uundværlige!