Gastronomien

Køkkenet på Volkerts Fylke er en nærværende autentisk oplevelse, som altid byder på noget nyt!

Til dagligt sammensætter vores køkkenchef, Karen menuerne udfra vores værdier. Hun følger den danske sæson stramt, og er den helt rigtige profil til at sætte rammerne om et ultra bæredygtigt økologisk køkken, hvor pesticider og madspild ikke findes.

Gastronomien er moderne og nordisk, og der er fokus på den enkelte gode råvare og håndværket.
Maden er personlig og varierende, her er der ikke halvfabrikata eller “frisk fra frost”. Vi har kun en lille skabsfryser til is, og der bliver leveret friske varer 6 dage om ugen. Vi ligger stor vægt på, at maden har et højt kvalitetsniveau og ikke bliver en kedelig konference frokost.

I forbindelse med verdensmålene, har vi en co2 venlig holdning til råvarerne og er blandt andet 'stop madspild' partner.

Udover at Karen sætter dagsordenen, har vi en række dygtige kokke med erfaring fra nogle af de bedste restauranter i Danmark.
Sammen med jer som vært, sammensætter vi en menu, som passer til netop jeres arrangement. Om I er til den store gourmetoplevelse med 7 retter, det rustikke bålmad, vegansk eller en hyggelig family style menu, så finder vi en løsning sammen med jer.

BOOK NU ELLER KONTAKT OS