Lad os stå for menuen
og lokalerne — eller få det leveret lige til døren.

Hos Volkerts fylke danner vi de perfekte rammer for jeres næste arrangement, hvad enten det drejer sig om et simpelt møde, julefrokosten, sommerfesten med tema eller noget helt andet. Vi sammensætter i samråd med jer alt fra program til underholdningen. Gastronomien er jordnær, økologisk og i sæson. Vores mad bærer ikke præg af masseproduktion, men personlighed og modernitet. Er I til en fem-retters menu, buffet eller tapas? Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan diske op med. I vores dejlige lokaler har vi plads til mellem 10-250 gæster. Vi ser frem til at byde jer velkommen til jeres næste arrangement.

SE MERE

Møde/
konference

Volkerts Fylke har nogle af de smukkeste mødelokaler i Trekantområdet, og vi har plads til op til 350 deltagere. Vi kan være behjælpelige med alle typer møder på alle tidspunkter af døgnet, hvad enten det er et heldagsmøde, halvdagsmøde, salgsmøde, konference eller lign. og så råder vi over adskillige lokaler med uendelige muligheder. Ring og få en uforpligtende snak med os angående jeres næste firma event.

Konference

Pris ​840,- pr. person + moms

Halvdagsmøde

Pris 400,- pr. person + moms. Max 5 timer.

Heldagsmøde

Pris 560,- pr. person + moms

Skal jeres dag have den lille ekstra ting, som gør at mødet bliver husket, og holdet bliver rystet sammen, er vi behjælpelige med at sammensætte workshops - som klatring, kokkeskole, smagning, dans/yoga eller noget helt andet.

Book nu eller kontakt os
Helle Borup Friberg
Helle Borup Friberg
Adm. Direktør
Økologisk Landsforening

"Vi har afholdt Økologisk Landsforenings årlige 'stormøde' på Volkerts Fylke, og jeg vil gerne sende en varm tak og stor ros for dagens arrangement. Smukke og indbydende lokaler, supersøde og dygtige unge mennesker og endelig virkelig dejlig og lækker øko mad (vi har en del meget kyndige/kritiske madprofessionelle, så maden er vigtig ). Vi er taknemmelige for at det var muligt med så kort varsel, og jeg håber vi får mulighed for at besøge jer igen i fremtiden!"

SE MERE

Firmafest

Står I og skal holde årets firmafest?
Vi vil meget gerne danne den perfekte ramme for jeres fest, så I blot kan læne jer tilbage og nyde et dejligt arrangement.

Vi planlægger i samråd med jer alt fra menu, dekoration, tema, underholdning mm.
Vi kan alt fra 80’er temafest til jubilæumsgalla. Kun fantasien sætter grænser for jeres næste fest.

Vi har et stort udvalg af lokaler og råder over plads til alt fra 25-350 spisende gæster.

Menu

Velkomstbobler

3 retters sæsonmenu

7 timer Ad. libitum øl, vand og vin under middagen

Kaffe

960,- pr. person + moms

Events ud af huset?
Vi har også stor erfaring med events på andre lokationer - også i det fri, så skal det afholdes ud af huset, er vi også klar til det.

Book nu eller kontakt os
SE MERE

julefrokost

"The Volkerts Way"

Skal din virksomhed holde julefrokost i Trekantområdet, så er vi behjælpelige med alt lige fra menu til oppyntning, idet vi pynter hyggeligt op til jul og dermed skaber den perfekte feststemning for årets sidste virksomhedsarrangment.

Fælles julefrokost
Den perfekte julefrokost til den mindre virksomhed eller vennegruppen. Der er plads til 300 glade mennesker, som holder en fantastisk fest med god musik og lækker mad. Man sidder ved 10-mands borde. Hvert selskab har sit eget bord. Alle modtager et kort, der viser hvilke drikkevarer, de har adgang til.

Firma julefrokost
Ønsker I at have jeres eget lokale, kan vi selvfølgelig også det. Vi har plads til op til 350 pers. og i samarbejde med jer, planlægger vi jeres aften efter virksomhedens ønsker, og sammen skaber vi en uforglemmelig aften for jeres medarbejdere.

Vi leverer naturligvis også julefrokost ud af huset.

Book nu eller kontakt os
SE MERE

Kokkeskolen Kedlen

Fleksible lokaler til kokkeskole og lanceringer

Med Kedlen har Volkerts Fylke fået fleksible lokaler, som er perfekte til bl.a. teambuilding, kokkeskole, workshops, fotoshoots og lanceringer. Lokalerne kan desuden lejes.

Kedlen består af et råt og smukt showroom, et område til fællesspisning og et professionelt køkken med plads til 36 deltagere i kokkeskole fordelt på seks hold - min 15 deltagere.

Lokalernes 134 kvadratmeter har højt til loftet og et særligt, industrielt lysindfald fra store vinduespartier. Lokalerne kan bruges til mangt og meget – smagninger, produktlanceringer, workshops, undervisning og meget, meget mere.

En garageport giver f.eks. mulighed for at køre en bil ind i showroomet, hvis Kedlen skal bruges til et fotoshoot eller en lancering af en ny bilmodel.

Området til spisning kan indrettes hyggeligt, hvis lokalerne skal bruges til teambuilding og kokkeskole. Holdene kan kreere gastronomien i det professionelle køkken, og anstrengelserne kan nydes i lokalet lige ved siden af. Showroomet kan bruges til workshop-aktiviteter, mens der er teambuilding i køkkenet.

Det hele ligger i direkte forbindelse med Volkerts Fylke, og lokalerne kan lejes fra søndag til onsdag – enten for en aften eller på dagsbasis.

Book nu eller kontakt os
SE MERE

teambuilding

Gør konferencen, mødet eller personalefesten til noget helt specielt med en god fællesaktivitet.
Vi har et bredt sortiment af samarbejdspartnere, og kan altid finde noget, der passer til jer og selskabets størrelse.

Eksempler på teambuilding:
 • Masterchef (kokkedyst)
 • Madskole, hvor i selv laver maden i hold
 • Kaffenørderi med vores barista
 • Vinens verden - (vinsmagning)
 • Spiritussmagning eller cocktailkursus
 • Yoga
 • Indendørs klatring
 • Skydning
 • O-løb (walk and talk)
 • Kanotur
 • Crossfit
 • Danseundervisning
 • Bålmad
 • Stomp
 • Escape room
Læs mere herBook nu eller kontakt os
SE MERE

Foredrag/koncerter

Hen over året holder vi en række intimkoncerter og foredrag. Vi arbejder altid efter at præsentere aktuelle kunstnere eller foredragsholdere, som har noget på hjerte. Vi giver jer mulighed for at starte aftenen med en lækker gastronomisk oplevelse. Er det Die Herren, som gæster os, så er der naturligivs dømt drengerøvsmad i form af 350 gr. ribeye. Er det veninderne på tur til Hendes Aften, så serveres en lækker grøntsagsbaseret tapas.

Hold jer altid opdateret om kommende koncerter og foredrag på vores Instagram og Facebooksider.

SE KOMMENDE EVENTS