Kontakt

Catering

Hvad enten I er til en afslappet buffet i virksomheden et sted i det fri, eller en flerretters menu i egne rammer, kan vi klare opgaven. Vores gastronomiske tankegang er inspireret af sæsonens råvarer og vi lader os ikke begrænse, da vi elsker nye opgaver og nye udfordringer.

Vi er et team af engagerede vin- og madnørder, der er fascineret af, at arrangere og skabe det perfekte event med alt, hvad der hører til.
Du bestemmer selv, hvordan dit arrangement skal foregå fra start til slut, men du kan også overlade det hele til os.

catering - ud af huset

Gider du ikke at lave maden selv, så lad os gøre det - og vi bringer gerne mad ud af huset til hele landet. Vi råder over udstyr og gode samarbejdspartnere, som gør at vi kan skabe de perfekte rammer til et arrangement med op til 2000 gæster. Vi kan uden tvivl matche priserne fra de øvrige eventbureauer, da vi selv er leveringsdygtige i det meste udstyr og personale. Spar alle de dyre mellemled.

bålkøkken

Når Volkerts Fylke rykker ud med det mobile bålkøkken, kan gæsterne følge med i madens tilblivelse. Både lydende, synsindtrykkene og duftene sætter forventningerne op til det kommende måltid. Vi tilbyder portionsanrettet forret, family style el. buffet til hovedret, samt portionsanrettet dessert. Udpluk selv jeres ønskede retter ud fra vores bålmenu som findes i vores avis, eller som kan tilsendes på mail.

3 retters kuvertpris: 600,-
Prisen er inkl. komplet bålkøkken og alle råvarer.