teambuilding

Teambuilding hos Volkerts Fylke byder på mange muligheder for at skabe gode relationer mellem dig og dine kollegaer.

‘Escape room’ hos LOCKED

Vores Escape Rooms er designet til voksne og er generelt udfordrende for selv de skarpeste hjerner! Escape Rooms er en oplagt aktivitet for både familier, venner og kollegaer. Det er desuden muligt at få ledetråde under spillet, hvilket sikrer, at alle får en god oplevelse.

‘Volkerts Fylke Challenge’

På denne aktivitet skal I på opdagelse i jeres by, når I skal konkurrere mod de andre hold om hvem, der kan løse flest opgaver. Hvert hold er udstyret med en tablet, der viser, hvor næste opgave er placeret. Få smil på læben og aktivér de små grå, samtidig med at I har en sjov dag! 

‘Beat The Box’ 

Med 90 minutter til at løse en perlerække af gåder og opgaver, bliver deltagernes viden og samarbejdsevner sat på prøve. Deltagerne skal arbejde kreativt og engageret, og undervejs udvikler konkurrencen sig til et skelsættende samarbejde på tværs af holdene.

‘IBUILD’ Kommunikations-
øvelse 

I iBuild er kommunikation i hovedfokus. I skal samarbejde om at bygge en identisk kopi af en given model. I har på holdet forskellige roller, der alle er uvurderlige i forhold til jeres slutpræstation. Kun udvalgte deltagere ved hvordan modellen ser ud, og kommunikation skal rejse gennem kommunikationskæden fra start til slut uden misforståelser for at det perfekte resultat opnåes. Og så er det jo det bliver sjovt - for kan det overhovedet lykkes?