Kedlen

Med Kedlen har Volkerts Fylke fået fleksible lokaler, som er perfekte til bl.a. teambuilding, kokkeskole, workshops, fotoshoots og lanceringer. Lokalerne kan desuden lejes.

Kedlen består af et råt og smukt showroom, et område til fællesspisning og et professionelt køkken med plads til 36 deltagere i kokkeskole fordelt på seks hold.

Lokalernes 350 kvadratmeter har højt til loftet og et særligt, industrielt lysindfald fra store vinduespartier. Lokalerne kan bruges til mangt og meget – smagninger, produktlanceringer, workshops, undervisning og meget, meget mere.

En garageport giver f.eks. mulighed for at køre en bil ind i showroomet, hvis Kedlen skal bruges til et fotoshoot eller en lancering af en ny bilmodel.

Området til spisning kan indrettes hyggeligt, hvis lokalerne skal bruges til teambuilding og kokkeskole. Holdene kan kreere gastronomien i det professionelle køkken, og anstrengelserne kan nydes i lokalet lige ved siden af. Showroomet kan bruges til workshop-aktiviteter, mens der er teambuilding i køkkenet.

Det hele ligger i direkte forbindelse med Volkerts Fylke, og lokalerne kan lejes fra søndag til onsdag – enten for en aften eller på dagsbasis.

Se muligheder her
No items found.