Kontakt

Julefrokost i Kolding

Mangler du den perfekte lokation til jeres julefrokost i centrum af Kolding? Med en placering i dalbygade, er Volkerts fylke den perfekte lokation til jeres julefrokost i Kolding.

Vi har lokaler i forskellige størrelser, sæson betonede menu, samt sølvmærket i økologi.
Vi kan derfor levere en enestående aften for dig og dine kollegaer. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

FÆLLES JULEFROKOST 2022

Vi holder hvert år en julefrokost, hvor vi pynter hyggeligt op, og skaber den helt perfekte feststemning. Her kan mindre virksomheder eller privatpersoner deltage i et brag af en fest, sammen med over 300 andre festglade personer. Festen holdes i trekantsområdet, Kolding.
Er i under 8 personer bliver i sat sammen med andre små selskaber. Er i derimod flere, bliver i sat sammen ved eget bord.
Vi sørger for oppyntning, julemenu med 3 serveringer samt dj, live musik, hyggeligt selskab og en fantastisk julestemning.

Julefrokost i Kolding

Ønsker i derimod at holde jeres egen julefrokost for jeres virksomhed eller privat, har vi også massere af muligheder for dette.
Vores festlokaler har plads til op til 350 personer. Vi planlægger aftenen efter jeres ønsker, så vi sammen kan skabe en helt uforglemmelig aften for jer.

Så book et festlokale til jeres julefrokost her hos os, i trekantsområdet, Kolding.

• Op til 350 besøgende    

• Hyggelige og moderne lokaler

• Hyggelig og festlig julestemning

• Lækker julemad!

• Fri mulighed for Parkering

• Dejligt og hyggeligt selskab!

Vi levere selvfølgelig også julefrokost ud af huset.

Kedlen
Stort og rummeligt lokale, med højt til loftet. Kan bruges til fællesspisning, med et professionelt køkken med plads til 36 deltagere i kokkeskole, fordelt på 6 hold. Lokalets 350 kvadratmeter gør, at der er rigeligt med plads til alle deltagere. Lokalet er bygget med store vinduespartier, så det giver et industrielt lysindfald. Lokalerne kan derfor bruges til mange forskellige ting - smagninger, produktlanceringer, workshops, undervisning og meget, meget mere.


Bror Johan
Dette lokale er adskilt fra fabrikken via foldedøre. Så det er let at bruge det som et ekstra konferencelokale til fabrikken, eller hvis du har et mindre arrangement. Der er plads til 100 mennesker i lokalet alene, på stolerække, 50 spisende eller 50 ved stoleopstilling ved plankeborde. Her er der selvfølgelig samme muligheder for AV udstyr, som i fabrikken. Der er selvfølgelig også mulighed for parkering hos dette konferencelokale.

Væveriet
Et nyt lækkert konferencelokale her i trekantsområdet, Kolding. Dette konferencelokale er perfekt til jer som skal afholde konferencer, møder eller foredrag. Derudover kan lokalet også benyttes som festlokale til mere private arrangementer, da det kan rumme op til 80 gæster.

Spinderiet
Endnu et af vores nye dejlige selskabslokaler. Her tilbyder vi de perfekte rammer til alt fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, eller anden form for spændende fester. Her er der mulighed for brug af lærred og projekter, samtidig er der god akustik og lyd faciliteter. Foran spinderiet er det derudover et super flot loungeområde med bar, som kan bruges i forbindelse med diverse arrangementer. Dette lokale rummer op til 90 gæster.

Vi har altså et stort udvalg af lokaler til julefrokoster til rådighed i trekantsområdet, Kolding. Så du kan uden tvivl finde noget som passer til dig og din begivenhed! Om det skal være store rummelige lokaler, eller til mindre forsamlinger, med adgang til bar - så har vi det helt rigtige for netop dig.

BOOK NU ELLER KONTAKT OS