Surdejsworkshop

5 timers workshop med Beansterbaker inkl. frokost
29. maj kl. 11.00-16.00

På en, endags workshop hos Volkerts Fylke gennemgår vi alle facetter af surdejsbagning. Vi starter kl. 11 og slutter ca. kl. 16 - sluttidspunktet er dog variabelt. Undervejs spiser vi en let tapas sammen, hvor hovedingrediensen naturligvis er det surdejsbrød, som vi sammen bager. Der vil være max 18 deltagere på et hold, så der er rigelig tid og plads til den enkelte. Vi lægger ud med at tale om korn og formaling, efterfulgt af en gennemgang af meltyper, således at I lærer jeres råvarer at kende. Herefter taler vi om autolyse og mix. Sammen laver vi to deje - en på maskine og en i hånden. Efter frokosten starter afbagningen, hvor vi både taler temparatur, og vi øver os i at snitte dejen. Sideløbende med afbagningen, folder vi deje, og taler om fermentering. Vi snakker om, og smager på surdej i forskellige stadier. Til sidst folder vi, og kommer vores brød i kurve. Vi arbejder således med deje på forskellige stadier hele dagen. Nogle er lavet aftenen før, og klar til afbagning

Køb Billet
29
May